Σχετικά με εμάς

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.electrices-epiloges.gr  αποτελεί την ηλεκτρονική μορφή της επιχείρησης της ΣΟΥΒΑΤΖΟΓΛΟΥ ΘΕΑΝΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, η οποία  δραστηριοποιείται στο εμπόριο ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών με συνέπεια και αξιοπιστία από το 2000. 

(λογω θανατου της συζυγου μου)  ******ΣΗΜΕΡΑ  ΣΟΥΒΑΤΖΟΓΛΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ,  ΑΦΜ 021236345  ΔΟΥ Δ" ΘΕΣΣΑΛΌΝΙΚΗΣ 

Η επιχείρηση αποτελεί την συνέχεια του καταστήματος λιανικής πώλησης ηλεκτρικών ειδών της Αφοι Σουβατζόγλου ΟΕ που δραστηριοποιείται στο εμπόριο και το σέρβις των ηλεκτρικών συσκευών από το 1983. Παράλληλα με το εμπόριο, εκτελούνται και υπηρεσίες όπως συνδέσεις μεγάλων οικιακών συσκευών, εγκαταστάσεις & συντηρήσεις κλιματιστικών, σέρβις τηλεοράσεων και μικροσυσκευών .

 

Είμαστε  μια ελληνική, οικογενειακή  επιχείρηση που αποτελείται από δυο φυσικά καταστήματα. Το κεντρικό μας κατάστημα βρίσκεται στην οδό Παπάφη 21     (περιοχή Παπαφείου Ιδρύματος )  και το υποκατάστημα στην οδό  Αμαλίας 40 & Αγίας Τριάδος 22 Γωνία, (περιοχή Μακεδονία Παλλάς).  στη Θεσσαλονίκη.               Πρωταρχικός σκοπός μας είναι η εξυπηρέτησή σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο . Με γνώμονα την εμπειρία, την τεχνική κατάρτιση και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα  χρόνια, διαλέξαμε πριν από εσάς για εσάς  χιλιάδες επώνυμα και ποιοτικά προϊόντα και σας τα προσφέρουμε  στις καλύτερες  τιμές της αγοράς. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την προτίμηση σας .

 

Με εκτίμηση

Σουβατζόγλου Θεανώ

 


 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

 *******  ΣΟΥΒΑΤΖΟΓΛΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Κεντρικό κατάστημα : Τρικουπη 10, Τριανδρια, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 55337 

{Κεντρικό κατάστημα : Παπάφη 21, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 55337         Υποκατάστημα : ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ 22 & ΑΜΑΛΙΑΣ 40 , Θεσ/νίκη, ΤΚ 54640,}

τηλ. 2310-912978

Ηλεκτρονικό  κατάστημα : www.electrices-epiloges.gr

e-mail : info@electrices-epiloges.gr

Α.Φ.Μ. 021236345

Δ.Ο.Υ.  : Δ΄  Θεσσαλονίκης

Ιδιοκτήτρια  Επιχείρησης : (Σουβατζόγλου Θεανώ του Δημητρίου)

ΣΟΥΒΑΤΖΟΓΛΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 

Νομικός  Εκπρόσωπος της Επιχείρησης : Σουβατζόγλου  Θωμαή του Σπυρίδωνος

Υπεύθυνος  Υποκαταστήματος : Σουβατζόγλου Σπυρίδων  (σύζυγος)