Όροι Χρήσης

ΌΡΟΙ  ΚΑΙ  ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

 

 Το www.electrices-epiloges.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου  της ατομικής επιχείρησης  «ΣΟΥΒΑΤΖΟΓΛΟΥ ΘΕΑΝΩ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ» , με διακριτικό τίτλο  «ηλεκτρικές  επιλογές»  που  εδρεύει στην πόλη της Θεσσαλονίκης, στην  Ελλάδα. Η επιχείρηση  αποτελείτε από δύο καταστήματα , το κεντρικό κατάστημα βρίσκεται στην οδό Παπάφη 21 και το υποκατάστημα στην οδό Αλ. Παπαναστασίου  53 Α , με  ΑΦΜ  112756497  και  ΔΟΥ  ΣΤ΄  Θεσσαλονίκης, ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας και τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης ηλεκτρονικού καταστήματος στο 2310-912978 
Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της ατομικής επιχείρησης ΣΟΥΒΑΤΖΟΓΛΟΥ ΘΕΑΝΩ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ,  το οποίο βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.electrices-epiloges.gr Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση και συνεχίζει την περιήγησή του με την δική του θέληση. 

 

ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

 

Η επιχείρηση ΣΟΥΒΑΤΖΟΓΛΟΥ  ΘΕΑΝΩ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  (που θα καλείται εφεξής χάριν συντομίας «Επιχείρηση») διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να αναθεωρεί ελεύθερα τους  όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός της, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, φροντίζοντας να ενημερώνει τους χρήστες για οποιανδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Οι τιμές αγοράς αφορούν αποκλειστικά  αγορές από το ηλεκτρονικό  κατάστημα . Όλα τα προϊόντα  διαθέτουν την εγγύηση που δίνει η εκάστοτε Ελληνική Αντιπροσωπεία. Η Επιχείρηση  αποστέλλει τα προϊόντα της σε ολόκληρη την Ελλάδα. Το κόστος αποστολής επιβαρύνει πάντα τον πελάτη, για τις περιπτώσεις που τα μεταφορικά δεν είναι δωρεάν.  

 

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  &  ΠΡΟΪΟΝΤΑ 

 

Η Επιχείρηση δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, τη πληρότητα και την εγκυρότητα  των πληροφοριών που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει , όσο και την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες υπηρεσίες από το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης.
Λαμβανομένης υπ’ όψη της φύσης των συναλλαγών μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος (ελάχιστος αναγκαίος χρόνος ενημέρωσης συστήματος, τυχόν διακοπή λειτουργίας ιστοσελίδας, αυξημένη ζήτηση που επηρεάζει τη διαθεσιμότητα κλπ), η Επιχείρηση  θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση ενημέρωση του συστήματος σε περίπτωση οιασδήποτε αλλαγής, μεταβολής των παρεχομένων πληροφοριών και για την αποφυγή περιπτώσεων λαθών  εκ παραδρομής στην καταχώριση, καθώς και για την ενημέρωση κάθε χρήστη. Σε κάθε περίπτωση είμαστε πάντα στη διάθεση σας για περαιτέρω πληροφορίες ή διευκρινήσεις στο τηλέφωνο  2310-912978 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@electrices-epiloges.gr  

 

 ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.electrices-epiloges.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας . Η Επιχείρηση  στα πλαίσια των συναλλαγών της από το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται για περαιτέρω ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη των παραγγελιών ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης, για οποιαδήποτε αιτία. Επίσης ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή και υπηρεσίες ή και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού. 

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ   ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ   ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

 

Η ιστοσελίδα  www.electrices-epiloges.gr  είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης ΣΟΥΒΑΤΖΟΓΛΟΥ ΘΕΑΝΩ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  .  
Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, που αναρτάται από την Επιχείρηση , συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Επιχείρησης  και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και  ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της Επιχείρησης  ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την Επιχείρηση  ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της Επιχείρησης  ή/και του www.electrices-epiloges.gr  ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στην  ιστοσελίδα της  Επιχείρησης  δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

 

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ  ΧΡΗΣΤΗ

 

Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.electrices-epiloges.gr   αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν  το ηλεκτρονικό κατάστημα της Επιχείρησης  για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού και γενικά  οι χρήστες δεν πρέπει να προβαίνουν σε οποιαδήποτε ενέργεια που συνιστά παραβίαση  της  ισχύουσας  ελληνικής  και κοινοτικής  νομοθεσίας .

 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

 

Στην ιστοσελίδα μας υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν σύνδεσμοι που οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες. Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσετε αυτό το σύνδεσμο και φύγετε από την ιστοσελίδα μας, σας ενημερώνουμε ότι η Επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη για την ποιότητα και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας που θα επισκεφθείτε. Επίσης δεν είναι για την προστασία και ιδιωτικότητα των δεδομένων σας.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ   ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ 

 

Η Επιχείρηση  αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες.
Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος της Επιχείρησης  επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

 

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΕΛΑΤΗ

 

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (Username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (Password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Σας δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνος για την διατήρηση της μυστικότητάς του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς η επιχείρηση μας δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης μας με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των παραγγελιών και συναλλαγών σας.

 

ΚΩΔΙΚΟΙ ΕΙΣΟΔΟΥ (Username) & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Password)

 

Για την είσοδο σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης χρησιμοποιείτε δύο κωδικούς, τον Κωδικό  Εισόδου (Username) και τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (Password). Το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης σας δίνει τη δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε και θα σας συνιστούσαμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων κωδικών.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ  ΔΕΔΟΜΕΝΑ -  ΑΠΟΡΡΗΤΟ  ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

 

Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, σταθερό τηλέφωνο, κινητό τηλέφωνο κλπ.) του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρούνται απόρρητα, όπως και στις συνήθεις συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημα. Οι χρήστες κατά την παροχή των στοιχείων τους στα πλαίσια των συναλλαγών τους όπως και με το παρόν, θα ενημερώνονται από την επιχείρηση και συναινούν και αποδέχονται την επικείμενη επεξεργασία των στοιχείων αυτών προσωπικών δεδομένων, για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών συναλλαγής, καθώς επίσης και της διαβίβασης των στοιχείων αυτών σε αποδέκτες οι οποίοι θα προσδιορίζονται συγκεκριμένα και είναι οι υπάλληλοι και προστηθέντες της επιχείρησης  στα πλαίσια της διεκπεραίωσης της καταρτιζομένης σύμβασης. Επίσης και με τον παρόν γνωστοποιείται η ύπαρξη του δικαιώματος πρόσβασης και του δικαιώματος εναντίωσης του άρθρου 12 και 13 του Ν. 2472/1997. Βεβαιώνεται ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Κατά τα λοιπά η επιχείρηση δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους, ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα  της Επιχείρησης χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Το σύνολο των εγγράφων και ηλεκτρονικών στοιχείων που θα ανταλλαχθούν μεταξύ των μερών στα πλαίσια της πώλησης θα τηρούνται από την επιχείρηση . Ο πελάτης μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά εφόσον το επιθυμεί.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 

 

1. ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ:

 

Οι συνεργαζόμενες τράπεζες είναι οι εξής:
•    ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:
 Αρ. Λογαριασμού: 5222-033493-852
ΙΒΑΝ: GR03 0172 2220 0052 2203 3493 852
•    ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΝΙΚΗ : 
Aρ. Λογαριασμού: 234 / 363248-28
 ΙΒΑΝ : GR4001102340000023436324828
•    ΤΡAΠΕΖΑ  EUROBANK :
Αρ. Λογαριασμού :
ΙΒΑΝ
•    ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA BANK :
Αρ. Λογαριασμού:
IBAN: 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ :

 

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ σε όλους τους ανωτέρω λογαριασμούς , για λόγους ταχύτερης διεκπεραίωσης  των τραπεζικών συναλλαγών , εμφανίζεται  η  πληρεξούσια δικηγόρος- κόρη μου , ΣΟΥΒΑΤΖΟΓΛΟΥ ΘΩΜΑΗ του Σπυρίδωνος και της Θεανώς , δικηγόρος Θεσσαλονίκης (ΑΜ 9199) , με ΑΦΜ 118965294 , ΔΟΥ  ΣΤ΄ Θεσσαλονίκης , η οποία ως  νομική  εκπρόσωπος της Επιχείρησης διαχειρίζεται όλες τις νομικές και οικονομικές  υποθέσεις.  

 Έχετε την δυνατότητα πληρωμής της παραγγελίας σας σε έναν από τους ανωτέρω  λογαριασμούς  της Επιχείρησής . Προσοχή : Στην αιτιολογία «καταθέτης»  μπαίνει πάντα το όνομα του αγοραστή. Μόλις πραγματοποιήσετε τη κατάθεσή σας ενημερώστε μας  στο τηλέφωνο 2310-912978 ή στείλτε μας το αντίστοιχο αντίγραφο απόδειξης πληρωμής της τράπεζας με e-mail. 

 

2.ΜΕΣΩ  ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ  ΚΑΡΤΑΣ :

 

Η χρήση της πιστωτικής κάρτας  μπορεί  να πραγματοποιηθεί προς το παρόν μόνο στο Υποκατάστημα της επιχείρησης  , που βρίσκεται στην οδό Αλ. Παπαναστασίου 53Α , Θεσσαλονίκη( περιοχή Ιπποκρατείου, μπροστά στη στάση Βρεφοκομείο) . Επομένως είναι απαραίτητη η φυσική σας παρουσία στο συγκεκριμένο κατάστημα . Προϋπόθεση  για την πραγματοποίηση της συναλλαγής είναι  να είστε ο πραγματικός δικαιούχος της πιστωτικής κάρτας , γεγονός που αποδεικνύεται από την επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας . Σημειωτέον ότι η Επιχείρηση διαθέτει τον ειδικό μηχανισμό πιστωτικών καρτών  της τράπεζας EUROBANK , ο οποίος δέχεται όλες τις συνεργαζόμενες πιστωτικές κάρτες. Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2310-912978 για τυχόν απορίες και περαιτέρω διευκρινήσεις . 

 

3.   ΜΕΣΩ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ :

 

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε  την παραγγελία σας στο www.electrices-epiloges.gr ,  να παραλάβετε και να πληρώσετε τα προϊόντα σας σε ένα από τα καταστήματά μας  τις επόμενες μέρες . Σε αυτή τη περίπτωση το ποσό της  αντικαταβολής  αφαιρείται. Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο  2310-912978 και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε στο φυσικό μας χώρο  και να σας  γνωρίσουμε από κοντά.

 

4. ΜΕΣΩ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ (ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ) : 

 

Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της  στο χώρο σας . Σας ενημερώνουμε  ότι η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει μόνο για το πολεοδομικό συγκρότημα της  Θεσσαλονίκης . 
Η πάγια χρέωση της αντικαταβολής είναι πέντε (5)  ευρώ για μικρές συσκευές. Για συσκευές μεγάλου όγκου θα πρέπει να έρθετε σε τηλεφωνική επαφή με το κατάστημα ώστε να ενημερωθείτε για το ακριβές κόστος.
Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά και για ποσά έως 300 ευρώ. Για κάποιες παραγγελίες υπάρχει περίπτωση να ζητηθεί προκαταβολή το 50% της συνολικής αξίας της παραγγελίας ιδιαίτερα αν πρόκειται για προϊόντα που απαιτούν παραγγελία από προμηθευτή. Για όλες τις παραγγελίες με αντικαταβολή ακολουθεί τηλεφωνική επιβεβαίωση. Για επί αντικαταβολή παραγγελίες που τυχόν δεν υπάρχει τηλέφωνο ή email ή που δεν είναι εφικτή η μεταξύ μας επικοινωνία εντός 2-3 ημερών ώστε να επιτευχθεί η επιβεβαίωση τους , αυτές δεν προχωρούν και τα προϊόντα δεν αποστέλλονται.

 

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων που επιλέξατε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για τις αγορές σας. 
Οι παραγγελίες σας  μπορούν να γίνουν εύκολα και απλά με τους εξής τρόπους :
1.        Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας  στο  τηλέφωνο    2310-912978
2.       Συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα μέσα από το καλάθι αγορών (μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα σταλεί αυτόματα ένα email επιβεβαίωσης της παραγγελίας και σε εσάς και στο κατάστημα).  Μέσα στις επόμενες 48 ώρες θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις λεπτομέρειες της  παραγγελίας και του τρόπου – κόστους αποστολής.
3.        Εάν είστε κάτοικοι Θεσσαλονίκης ή γειτονικών  περιοχών  θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και από κοντά . Επισκεφθείτε   ένα από τα καταστήματα μας  που βρίσκονται στις οδούς   Παπάφη 21   &   Αλ. Παπαναστασίου 53 Α .  Η προσωπική επαφή και εξυπηρέτηση του  πελάτη ήταν πάντοτε  και παραμένει η βασική προτεραιότητα μας . 

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ & ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ:

 

Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται από τον αναφερόμενο στην παραγγελία ως παραλήπτη με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας ή διαβατηρίου. 

 

1) ΕΝΤΟΣ   ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΔΩΡΕΑΝ) :


Η παραγγελία του πελάτη αποστέλλεται στη διεύθυνση που ο ίδιος έχει υποδείξει στην Επιχείρηση  κατά την παραγγελία του, με οποιοδήποτε μέσο κριθεί πρόσφορο από την Επιχείρηση , κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον πελάτη . Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται ΔΩΡΕΑΝ εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης , ανεξαρτήτως του βάρους /όγκου αυτής, εάν η παράδοση των προϊόντων έχει οριστεί να γίνει εντός επτά (7)  εργασίμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής της παραγγελίας . Αν ο πελάτης επιθυμεί την παράδοση της παραγγελίας του σε χρόνο συντομότερο των επτά  (7) εργασίμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής της παραγγελίας του, τότε τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον ίδιο, μετά από τηλεφωνική συνεννόηση με την Επιχείρηση .
Ο χρόνος παράδοσης είναι από 2 έως 7 ημέρες και εξαρτάται από  την διαθεσιμότητα των προϊόντων και τα δρομολόγια των αυτοκινήτων μας . Για παραγγελίες εντός Θεσσαλονίκης παρέχεται η δυνατότητα παράδοσης και το Σάββατο (εφόσον ζητηθεί στα σχόλια της παραγγελίας)
Μπορείτε επίσης να παραλάβετε  δωρεάν  την παραγγελία σας και από τα καταστήματα  μας , χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση εφόσον το έχετε διευκρινίσει κατά την παραγγελία.
Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει μόνο για το πολεοδομικό συγκρότημα της  Θεσσαλονίκης και η  πάγια χρέωση της αντικαταβολής είναι πέντε (5)  ευρώ για μικρές συσκευές. Για συσκευές μεγάλου όγκου θα πρέπει να έρθετε σε τηλεφωνική επαφή με το κατάστημα ώστε να ενημερωθείτε για το ακριβές κόστος.

 

2) ΥΠΟΛΟΙΠΗ  ΕΛΛΑΔΑ :


Η Επιχείρηση  έχει τη δυνατότητα αποστολής των προϊόντων της σε όλη την Ελλάδα. Το κόστος αποστολής προκύπτει από το βάρος ή/και τον όγκο του προϊόντος και από την "προσβασιμότητα" του τόπου αποστολής. Ως ελάχιστο κόστος μεταφορικών ορίζεται το ποσό των 5 ευρώ.  Στο τέλος της παραγράφου,  παραθέτουμε δύο  πίνακες  με τις «ενδεικτικές χρεώσεις»  των μεταφορικών  εκτός  του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης .
 Η αποστολή των προϊόντων σε όλες αυτές τις περιοχές , θα πραγματοποιείται εφόσον υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία με την Επιχείρηση  για να οριστεί το ακριβές κόστος των μεταφορικών. Τα προϊόντα μεταφέρονται από συνεργαζόμενα με την Επιχείρηση πρακτορεία (Μεταφορική ΕΠΕ) ή courier (Γενική Ταχυδρομική) ή  με απευθείας αποστολή από την εκάστοτε αντιπροσωπεία του προϊόντος και η παράδοσή τους  γίνεται στο ισόγειο. ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν ο τόπος αποστολής θεωρείται ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΗ  ΠΕΡΙΟΧΗ από την ταχυμεταφορική το κόστος μεταφορικών ανεβαίνει. Σε αυτήν την περίπτωση υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία για την εύρεση λύσης ή ο πελάτης παραλαμβάνει μόνος του το προϊόν από το κοντινότερο κατάστημα της ταχυμεταφορικής . 

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Τα προϊόντα που αποστέλλονται από την Επιχείρηση  και μεταφέρονται ΔΩΡΕΑΝ εντός πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης παραδίδονται χωρίς επιπλέον χρέωση σε όροφο υπέρ του ισογείου , εφόσον και μόνο υπάρχει ασανσέρ στο οποίο χωράει το αντίστοιχο προϊόν. Διευκρινίζεται ότι στις περιπτώσεις προϊόντων μεγάλου όγκου (όπως πλυντήρια, ψυγεία, κουζίνες κλπ), τα οποία δεν χωράνε στο ασανσέρ , μεταφέρονται δωρεάν  έως το ισόγειο στη διεύθυνση που θα υποδείξει ο πελάτης . Εάν  ο πελάτης επιθυμεί τη μεταφορά του προϊόντος από τις σκάλες σε όροφο πάνω από το ισόγειο τότε ο πελάτης βαρύνεται με το κόστος της μεταφοράς που αντιστοιχεί σε πέντε (5) ευρώ  για  κάθε όροφο. Εξαιρούνται τα μεγάλα ψυγεία, ή ντουλάπες ψυγεία, εφ' όσον δεν χωρούν να παραδοθούν από τις σκάλες-ασανσέρ. (Τότε σε συνεννόηση με τον πελάτη  θα πληρωθεί γερανός από τον ίδιο). 
Διευκρινίζεται ότι για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στη συσκευή κατά τη μεταφορά της από το ισόγειο μέχρι τον όροφο που επιθυμεί ο πελάτης, η  Επιχείρηση  δεν φέρει καμία ευθύνη καθώς ο κίνδυνος μεταβαίνει στον αγοραστή από τη στιγμή που το προϊόν παραδίδεται στο ισόγειο της διεύθυνσης που έχει υποδείξει ο πελάτης. Η κυριότητα του  προϊόντος  μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση του τιμήματος ενώ ο κίνδυνος μετατίθεται κατά την παράδοση.
Η Επιχείρηση μας  εκτελεί παράλληλα υπηρεσίες όπως συνδέσεις μεγάλων οικιακών συσκευών,  εγκαταστάσεις & συντηρήσεις κλιματιστικών κτλ. Εάν ο πελάτης επιθυμεί την σύνδεση της συσκευής (π.χ. πλυντηρίου ή κουζίνας ) θα πρέπει να συνεννοηθεί μαζί μας  για το ανάλογο κόστος και τρόπο.  
Η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους, τους όρους και τις τιμές αποστολής κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

ΠΙΝΑΚΑΣ  1
Ενδεικτικός Πίνακας Μεταφορικών (εκτός Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης:
Κατηγορίες                        Μακεδονία & Θράκη    Ήπειρος & Θεσσαλία    Χαλκιδική    Νησιά Αιγαίου    Νησιά Ιονίου    Κρήτη
Μικροσυσκευές                        
Δέματα 0-4kg                                   4,50 €                    5,50 €                   4,50 €              8,00 €              8,00 €       7,00 €
Για κάθε επιπλέον κιλό   χρέωση      +1,30 €                  +1,50 €                 +1,50 €            +1,50 €            +1,50 €     +1,50 €
                        
                        
Τηλεοράσεις                        
15-30 ιντσών                                    6,00 €                   10,00 €                    6,00€             16,00€                8,00€      14,00€
32-37 ιντσών                                  11,00 €                    12,00€                   11,00€             31,00€              14,00€      19,00 €
40++  ιντσών                                  16,00€                    16,00€                   16,00€             51,00€              22,00€       25,00€

Έπιπλα                                           7,00 €                     9,00 €                   11,00€             13,00€               8,00€       12,00€
Κλιματιστικά
 Α= 9-12 
 Β= 14-24                                     Α.11,00€                 Α.20,00€                Α.13,00€         Α.26,00€          Α.14,00€    Α.27,00€
                                                   B.14,00€                 B.24,00€                B.20,00€         B.36,00€          B.17,00€    B.32,00€

Ψυγείο                                            16,00 €                   32,00 €                   26,00 €           51,00 €            27,00 €       37,00 €

Κουζίνα                                          13,00 €                    24,00 €                  21,00 €           46,00 €             22,00 €       32,00 €

Πλυντήριο                                       13,00 €                    24,00 €                  21,00 €           46,00 €             22,00 €       32,00 €
Οι τιμές του παραπάνω πίνακα ΔΕΝ συμπεριλαμβάνουν το Φ.Π.Α. (23%).


ΠΙΝΑΚΑΣ 2 

Ενδεικτικός Πίνακας Μεταφορικών  (εκτός Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης ) :

Κατηγορίες                 Στερεά Ελλάδα & Πελοπόνησσο    Αθήνα Αποθήκη    Αθήνα εντός πόλης    Αθήνα περιφέρεια     Περιφέρεια  Θεσ/νικης         
Μικροσυσκευές                            
Δέματα 0-4kg                                    5,50 €                         4,50 €                       4,50 €                     4,50 €                              4,00 €         
Για κάθε επιπλέον κιλό   χρέωση       +1,50 €                       +1,30 €                     +1,30 €                   +1,30 €                            +1,00 €         
                            
                            
Τηλεοράσεις                            
15-30 ιντσών                                    10,00 €                         5,00 €                       7,00 €                      9,00€                              6,00        
32-37 ιντσών                                    12,00 €                          6,00€                        8,00€                    11,00€                             10,00 €         
40++  ιντσών                                    16,00€                          7,00€                        9,00€                    16,00€                             15,00 €         

Έπιπλα                                             9,00 €                         8,00 €                       8,00 €                    9,00 €                               7,00 €          
Κλιματιστικά
 Α= 9-12 
 Β= 14-24                                      Α.20,00 €                    Α.10,00 €                  Α.14,00 €               Α.19,00 €                             10,00 €          
                                                    B.24,0  €                      B.12,00€                  Β.17,00 €               B.24,00 €                             12,00 €          

Ψυγείο                                             32,00 €                        17,00 €                      22,00 €                  29,00 €                             15,00 €          

Κουζίνα                                            24,00 €                        15,00 €                     18,00 €                   25,00 €                             12,00 €          

Πλυντήριο                                         24,00 €                        15,00 €                     18,00 €                   25,00 €                             12,00 €          
Οι τιμές του παραπάνω πίνακα ΔΕΝ συμπεριλαμβάνουν το Φ.Π.Α. (23%).

 

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ:

 

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας: Για να μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, παραγγέλνουμε τα προϊόντα μας από μια πολύ μεγάλη γκάμα προμηθευτών είτε εγχώριων είτε διεθνών. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου μια παραγγελία μας μπορεί να «κολλήσει» στο τελωνείο ή στη μεταφορά του, με αποτέλεσμα να μην το έχουμε στις αποθήκες μας όταν υπολογίζουμε. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν ή να σας προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό. Το είδος αυτό θα σας το στείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του στις αποθήκες μας.

Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο: Ανάμεσα στα  προϊόντα που εκθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου ο προμηθευτής τους ξαφνικά και απροειδοποίητα ανακοινώνει ότι τα καταργεί. Στην περίπτωση αυτή  θα επικοινωνήσουμε  άμεσα μαζί σας για να σας δώσουμε  όλες τις εναλλακτικές λύσεις.
Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την π&